4 personen
gemiddeld
25 min.
hoofdgerecht
recepten Gnocchi met tuinbonen en spekjes

Gnocchi met tuinbonen en spekjes

ingrediënten


bestellen
25 min
4 personen
500 gram gnocchi

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 2.65
1 eetlepel olijfolie

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49
250 gram spekblokjes

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 6.78
2 rode uien

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.35
1 teentje knoflook

dit product is niet beschikbaar, kies hieronder een alternatief

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.39
100 milliliter witte wijn

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.89
100 milliliter bouillon

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 0.60
300 gram diepvriestuinbonen

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.85
125 gram crème fraîche

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.89
4 handjes rucola

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 1.09
50 gram pecorinokaas

Je kunt dit product niet meer dan 999 keer bestellen

€ 4.49

  • 1 Kook de gnocchi beetgaar. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak de spekblokjes in circa 6 minuten knapperig. Voeg de uien en knoflook toe en bak circa 2 minuten mee. Blus af met witte wijn of bouillon. Roer de bevroren diepvriestuinbonen erdoor en bak 5-6 minuten tot ze ontdooid en beetgaar zijn.
  • 2 Voeg de crème fraîche toe en breng op smaak met zout en peper. Schep de gnocchi erdoor en verdeel over 4 borden. Leg een handje rucola erop en bestrooi met pecorino.


voedingswaarde (per 100 gram/ml)

energie 0 kcal
vet 0 gram
verzadigd vet 0 gram
koolhydraten 0 gram
eiwit 0 gram
Terugroepactie | SPAR oranje soesjes